Desktop-as-a-Service (DaaS)

Onze Cloud Desktop-oplossing biedt u de mogelijkheid uw digitale werkomgeving vanop eender welk apparaat (pc, laptop, thin client, smartphone en tablet) te gebruiken, wanneer u wilt en dit van overal (kantoor, thuis, buitenland, bij klant). De impact van een defect/diefstal van uw apparaat wordt tot het minimum herleid daar het om een virtuele oplossing gaat en dus fysisch niet aanwezig is op uw apparaat.
De Cloud Desktop-oplossing is volledig schaalbaar en groeit mee met uw organisatie. Een aanpassing in het aantal gebruikers of de benodigde servercapaciteit worden maandelijks verwerkt in uw overeenkomst.
Door de redundante opstellingen en het versleutelen van de verbinding tussen het Cloud-Desktop systeem en uw apperatuur bent u verzekerd van een maximale betrouwbaarheid en veiligheid.
Maak uw IT-kosten voorspelbaar. Geen investeringen meer in dure server hard- en software of onvoorziene kosten aan beheer en onderhoud. U betaalt voor wat u gebruikt en dit voor een vast bedrag per maand.

Altijd & Overal

Onze Cloud Desktop-oplossing biedt u de mogelijkheid uw digitale werkomgeving vanop eender welk apparaat te gebruiken, wanneer u wilt en dit van overal.

Flexibel & Schaalbaar

Volledig schaalbaar en groeit mee met uw organisatie.

Veilig & Betrouwbaar

Door de redundante opstellingen en het versleutelen van de verbinding tussen het Cloud-Desktop systeem en uw apparatuur bent u verzekerd van een maximale betrouwbaarheid en veiligheid.

Kostenefficient

Maak uw IT-kosten voorspelbaar. Geen investeringen meer in dure hard-en software of onvoorziene kosten aan beheer en onderhoud.
Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze producten of diensten?

Bel ons op +32(0)50 960 950 of vul uw contactgegevens in en we nemen contact met u op.

Contacteer ons

Datacenter

Ubicum heeft voor zijn klanten geïnvesteerd in een professionele en hypermoderne cloudinfrastructuur die gehost wordt in een datacenter met een Tier 4 rating. Ubicum staat in voor het beheer en onderhoud van alle hardware zoals servers, opslagsystemen, firewalls, switchen, maar ook voor dagelijkse backups van uw bedrijfsgegevens.

Remote monitoring en managementtools en onze proactieve in plaats van reactieve aanpak houden we uw systemen gezond.

  • Redundante stroomvoorziening
  • Brand-en rookdetectie
  • Brandblussystemen
  • Fysieke toegangsbeveiliging en controle
  • Private cloud