Volg ons:

Diensten

Home Diensten

Interesse?

Wenst u meer informatie over onze producten of diensten?

Bel +32(0)50 960 950

Maak uw zakelijke ambities een realiteit

Naarmate een bedrijfsomgeving en infrastructuur evolueren, kan het beheer steeds complexer worden en gespecialiseerde vaardigheden vereisen. Investeren in de juiste oplossingen zal uw operationele effici├źntie helpen vergroten, uw bedrijfsgroei stimuleren en de ervaring van uw gebruikers verbeteren.

Laat technologie je niet in de weg zitten. Laat ons de operationele lasten overnemen met onze diensten, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Diensten

Dynamisch blijven in een complex ecosysteem

Hospitality Hotel TV

Hospitality TV Solutions

Ubicum heeft zijn eigen hybride hospitality tv-oplossing ontwikkeld. De beelden komen vanuit een satellietsysteem of kabel provider dat aan het headend systeem is gekoppeld. Daarna zijn de mogelijkheden onbeperkt.

VOIP Telefonie

Telefonie / VoiP

Met Voice over IP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Dit zorgt voor bijna eindeloze mogelijkheden in programmatie van een belplan van voicemails, text to speech tot custom data verwerking. Kostenbesparend, kwaliteit, flexibiliteit, integratiemogelijkheden en betrouwbaarheid zijn slechts enkele van de vele voordelen van een VOIP telefoniesysteem.

WiFi Infrastructuur

Infrastructuur / Wi-Fi

Door de toename van het gebruik van laptops, smartphones en tablets willen steeds meer bedrijven een goede en snelle WiFi oplossing. ubicum installeert daarom steeds meer WiFi netwerken die klaar zijn voor deze trend en met een perfecte performantie. Ook voor uw bekabelde netwerken, servers, opslag en computer apparatuur kunt u bij Ubicum terecht.

Cloud Server Datacenter

Cloud Services

Onze Cloud Desktop-oplossing biedt u de mogelijkheid uw digitale werkomgeving vanop eender welk apparaat (pc, laptop, thin client, smartphone en tablet) te gebruiken, wanneer u wilt en dit van overal (kantoor, thuis, buitenland, bij klant). De impact van een defect/diefstal of onveilig omgaan met een apparaat van een medewerker wordt tot het minimum herleid daar de data van uw bedrijf data niet fysisch aanwezig is op het apparaat.