Volg ons:

Infrastructuur

Home Diensten Infrastructuur

Interesse?

Wenst u meer informatie over onze producten of diensten?

Bel +32(0)50 960 950

WiFi Infrastructuur

Geef uw klanten en personeel het comfort die ze nodig hebben

INFRASTRUCTUUR

Wat heeft uw personeel nodig om hun werk te kunnen correct uitvoeren? Een laptop of PC, printer, telefoon, internet, besturingssysteem, software, drivers, servers, opslagruimte,…? De lijst is waarschijnlijk langer dan je meteen kunt bedenken.

 

Ook in de hospitality sector wilt u de gast een optimaal comfort bezorgen. Internet, draadloze netwerken en andere diensten zijn hier niet meer weg te denken.

 

Met de totaal kennis van Ubicum om u de correcte apparatuur te bezorgen voor elk doel bent u gerust dat u toekomstgericht en betrouwbare aankopen doet.

Draadloze netwerken

Door de toename van het gebruik van laptops, smartphones en tablet willen steeds meer bedrijven een goede en snelle WiFi oplossing. Ubicum installeert daarom steeds meer WiFi netwerken die klaar zijn voor deze trend en met een perfecte performantie. Daarom hebben wij gekozen voor de beste hardware provider op dit gebied: RUCKUS Wireless. Elke organisatie heeft behoefte aan een stabiel en storingsvrij draadloos netwerk. Dit om de continuïteit en productiviteit te blijven garanderen.

Voordelen van RUCKUS Wireless:

  • Beste bereik
  • Minder hardware nodig
  • Beste signaalsterkte
  • Gepatenteerde anti-storing
  • “It just works!”

Met de RUCKUS Indoor, Outdoor & ZoneDirector series kunt u deze kwaliteit verwachten. De access points zijn sterk en zeer intelligent, waardoor ze een zeer groot bereik in moeilijke omgevingen behalen. Ideaal voor gebouwen met veel demping door beton, staal en glas. RUCKUS Wireless biedt meer features en functionaliteiten dan andere fabrikanten, terwijl er voor een netwerk vaak minder access points nodig zijn. De Total Cost of Ownership is daardoor lager dan bij welke andere oplossing ook.

Ruckus Wireless WiFi

Dankzij vele gepatenteerde technologieën behalen de WiFi producten van RUCKUS Wireless unieke prestaties in de meest drukke omgevingen.