Volg ons:

Maatsoftware

Home Diensten Maatsoftware

Interesse?

Wenst u meer informatie over onze producten of diensten?

Bel +32(0)50 960 950

Maatwerksoftware

Bedrijfsprocessen optimaliseren en automatiseren

MAATSOFTWARE

Ons doel is ervoor zorgen dat u in de toekomt tijdbesparend kan werken. Steeds meer en meer bedrijven leggen zich toe op het verbeteren en volledig automatiseren van hun workflow. Door bedrijfsprocessen te optimaliseren kunt u besparen op tijd, budget en personeel. Afhankelijk van bedrijfsgrootte kan dit worden gerealiseerd door een gehele of gedeeltelijke automatisering van de processen in de onderneming.

Software op maat

Veel bedrijven hebben activiteiten of processen waarvan men de noden niet altijd vertaald ziet in de standaard software die op de markt verkrijgbaar is. Standaardpakketten hebben als kenmerk dat ze voorzien in de meest voorkomende eisen van bedrijfsprocessen. Vaak zien we dat deze standaardpakketten duur zijn in aanschaf en vaak teveel functionaliteit bevatten en dat gebruikers er moeilijk mee overweg kunnen.

 

Specifieke wensen en behoeften laten zich niet altijd vertalen in standaard software. Ubicum is gespecialiseerd in het bouwen van software op maat. Op basis van prototyping kunnen we u snel een beeld geven van het eindresultaat. Standaard softwaretoepassingen bieden niet altijd de beste oplossing om voor uw bedrijf de effici├źntie te verhogen. Kleinere maar gerichte toepassingen kunnen het dagelijks werk enorm vereenvoudigen.

 

Het overbodig maken van Excel, documenten, het gebruiksvriendelijk maken van bestaande omvangrijke computerprogramma’s of het ontwikkelen van webapplicaties en cloud-toepassingen zijn onze stokpaardjes.

Voordelen

  • Besparen op tijd & kost
  • Alleen de benodigde functionaliteit
  • Flexibiliteit
  • Overzichtelijk
  • Gebruikersgemak