Wat zijn de voordelen van een draadloos netwerk binnen jouw bedrijf? MOBILITEIT, onze maatschappij draait op mobiliteit . Mobiele telefoons en laptops zijn uitgerust met de WiFi-technologie die is vereist om een rechtstreekse verbinding te maken met een draadloos LAN-netwerk. Werknemers hebben veilig toegang tot uw netwerkbronnen binnen een bepaald dekkingsgebied. Werknemers kunnen verbonden blijven met het netwerk, zelfs wanneer ze niet aan hun bureau zitten. Personeel heeft tijdens vergaderingen toegang tot documenten en toepassingen. Verkopers kunnen vanaf elke locatie via het netwerk belangrijke gegevens ophalen. Dit brengt ons ook bij PRODUCTIVITEIT, toegang tot informatie en de belangrijkste toepassingen van uw bedrijf stelt uw werknemers in staat hun werk goed te doen en beter samen te werken. Bezoekers, zowel klanten als leveranciers, kunnen beschikken over een sterk beveiligde gastentoegang tot internet en hun bedrijfsgegevens. FLEXIBILITEIT, doordat u geen fysieke bekabeling op een bepaalde locatie hoeft aan te leggen is de installatie snel en goedkoop. Draadloze netwerken stellen u tevens in staat om moeilijk te bereiken locaties, zoals een warenhuis of fabrieksvloer, van een netwerkaansluiting te voorzien. Naarmate uw bedrijf groeit, kan het noodzakelijk zijn dat uw netwerk snel moet worden uitgebreid. Draadloze netwerken kunnen meestal eenvoudig worden uitgebreid met de bestaande apparatuur, terwijl een bekabeld netwerk wellicht nieuwe bekabeling vereist.

VEILIGHEID, de vooruitgang in WiFi-technologie verschaft u de robuuste beveiliging die uw gegevens gemakkelijk toegankelijk maakt maar enkel voor diegenen die u toegang verleent.
KOST, een draadloos netwerk is goedkoper omdat u geen kosten meer hebt voor het bekabelen van kantoren tijdens verhuizingen, herconfiguraties of uitbreidingen. Contacteer ons voor meer info over Wifi op 059/360.300 of via info@ubicum.be.

 

networkinfrastructure