Volg ons:

Over Ons

Home Over Ons

Bringing IT everywhere!

Ubicum is sinds 2009 een gevestigde waarde in het IT landschap. Sinds de opkomst van het IPTV gebeuren kunnen we als rasecht IT firma de beste oplossing voorstellen qua telefonie, netwerk, IPTV en wifi.

 

We bieden een uitgebreid aanbod van digitale oplossingen aan, perfect aangepast aan de infrastructuur en de wensen van onze klant. We benaderen onze klant steeds op een professionele manier en stellen een correcte oplossing op maat voor, rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

01. Research

De IT wereld staat niet stil, onze passie en interesse drijft ons om altijd mee te blijven met de nieuwste trends, oplossingen en updates.

02. Support

De diepgaande kennis van ons team zorgt er voor dat wij uw all-in-one aanspreekpunt kunnen zijn.

Waarom klanten voor Ubicum kiezen?

Oplossing op maat

  • Elk bedrijf is anders en daarom gaan wij op zoek naar de oplossing die het best aansluit bij de benodigdheden van de klant.
  • Ubicum bied zijn diensten aan de beste kwaliteit en prijzen aan.

Wij geloven in relaties

  • Bij Ubicum staat persoonlijk contact voorop, je hebt als klant dan ook vaste contact personen en aanspreekpunten.
  • Vlotte en snelle service bij eventuele problemen (24/7 service*) na verkoop.
  • Eerlijkheid duurt het langst, we raden doelgerichte en kwalitatieve producten aan voor uw noden waar we zelf kunnen achter staan.

Wij geloven in capaciteiten

  • Ubicum heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT wereld.
  • Ons team heeft een erg uitgebreide kennis van netwerken, digitale oplossingen, en zelfs grafische ervaring.
  • Dit zorgt voor de allesomvattende totaaloplossing van Ubicum aangepast aan u.

Persoonlijke en eerlijke aanpak

Tijdens het eerste gesprek wordt een duidelijk beeld gevormd van uw wensen. Er wordt een totaaloplossing voorgesteld waarin uw feedback en ideeën uiterst waardevol zijn.

 

Tijdens het volledige project kunt u rekenen op een gemotiveerd team dat perfectie, communicatie en professionaliteit hoog in het vaandel draagt.

 

Uw project wordt tot in de puntjes voorbereid zodat de installatie vlot kan verlopen. Ook onze dienst-na-verkoop is 24/7* bereikbaar om uw bij te staan. Onze klanten kunnen dus optimaal genieten.

Dienst-na-verkoop

Onze support-medewerkers staan 24/7* klaar om u telefonisch of via mail te ondersteunen. Er wordt steeds getracht het eventuele probleem op afstand op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, wordt een technieker voor u ingepland.

 

Ons servicecontract biedt u een duidelijke en correcte support-dienst aan zodat u als klant te allen tijde weet welke hulp u binnen welk termijn kunt verwachten.

 

Indien u voor p,s servicecontract kiest, kan ervoor geopteerd worden om actieve monitoring te activeren. Zo worden de storingen op voorhand aan u en aan ons gemeld zodat er proactief geschakeld kan worden alvorens de gast/klant de problemen opmerkt.

 

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en voeren dan ook geregeld software updates uit. Onze techniekers staan steeds voor u klaar indien uw installatie onderhouden moet worden.