Van IT naar hospitality IT

Expertise met een focus

Gerichte expertise

Sinds 2008 heeft Ubicum rasechte IT-ers in huis. Wat betekent dat we bij Ubicum véél meer dan gewoon pakketverkopers zijn. We begrijpen de achterliggende logica van die pakketten, begrijpen hoe ze communiceren en hebben een ongeëvenaard inzicht in de opzetmogelijkheden.

Daarnaast zijn we al even lang actief in de hospitalitysector, waardoor we een grondige en uitgebreide kennis en expertise in dat veld kunnen voorleggen. U geniet als klant dus dubbel en dik mee van de creatieve vrijheid die we u tijdens het gezamenlijke ontwerpproces van al uw hotel-IT kunnen bieden én de feeling met het werkveld waar we ondertussen beiden zoveel van houden.

Waarom kiezen voor Ubicum?

We erkennen dat bouwen en renoveren nu eenmaal onvoorziene omstandigheden met zich meebrengt. Ook installeren in geopende hotels is niet altijd even evident. En hoewel we houden van een efficiënte planning en uitvoering waarbij we helder communiceren, begrijpen we dat flexibiliteit voor u belangrijk is. Dus wanneer het nodig is, doen wij alles in onze mogelijkheid om uw deadlines te halen.

Op het eind van de dag moet het werk gedaan zijn. Dus wat we beloven dat doen we en dit dragen we hoog in het vaandel. Als er aan onze kant onvoorziene omstandigheden voorvallen, dan verzuchten we niet ontredderd maar gaan we onmiddellijk aan de slag om een – desnoods tijdelijke – oplossing te bieden.

Bij ons geen (verkoops)praatjes. We zijn heel open en transparant en zeggen waarop het staat. Lukt iets niet, dan lukt het niet. Kan het wel, dan weet u het ook. We hebben er absoluut geen behoefte aan om mensen in een bepaalde richting te duwen. Dat bespaart zowel u als ons tijd en frustratie, niet?

Wilt u informatie of support, dan zijn we eenvoudig te bereiken. We streven er ook naar om u zo snel mogelijk vooruit te helpen. Iedere klant is bij ons even belangrijk. En elk probleem moet worden opgelost. Dat u weet dat u bij ons voor alles, en eender wanneer, terechtkunt is onze prioriteit.

Deze tevreden klanten gingen u voor:

Waarin wij geloven

Kies bewust voor Ubicum en waarvoor we staan.

Waarom?

Wij willen dat elk hotel – zowel hun gasten als hun medewerkers – elke dag opnieuw zorgeloze, innovatieve digitale ervaringen kan bieden. Wanneer ze niet weten dat we er zijn, dan is onze missie geslaagd.

Hoe?

By always being one step ahead. We zorgen ervoor dat we de wensen van de gast en de noden van de medewerker al bedenken voordat zij ze denken. Daarnaast zorgen we voor topproducten die aan alle vereisten tegemoet kunnen komen. En zijn we een loyale en betrouwbare partner langs de zijlijn.

Wat?

Alle hospitality IT die u nodig heeft vindt u op één adres, namelijk dat van ons. Dat gaat van toestellen, licenties, aansluitingen … tot professionele en betrouwbare support en ondersteuning achteraf.

Werken bij ons

Ontdek of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je oprecht geïnteresseerd in wat we doen? En lijkt werken bij ons je wel wat? Dan wil je uiteraard meer weten over het team, about how we roll en of jij bij ons past en omgekeerd. Eén ding kunnen we wel al prijsgeven. We gaan voor de attitude en interesse in het vakgebied. Die steken met kop en schouders uit boven een of ander boterbriefje. Zin om samen aan iets te bouwen? Klik dan snel door!

Laten we samen projecten verwezenlijken