Werken ​bij ons

man opening his arms wide open on snow covered cliff with view of mountains during daytime

Van guts naar glory

Expertise met een attitude

Hoewel we bij Ubicum veel en hard werken – zoals een ander dat zou omschrijven -, zien wij het eerder als bezig zijn met wat we het liefst doen. 

De passie voor IT, en dan hospitality IT in het bijzonder, straalt van onze founder Frederic af. In Gianni vond hij professionele gelijkgezindheid. En dat uit zich in veel facetten. In creativiteit, in zaken uitzoeken, bepaalde visies tot leven brengen, oog hebben voor the next big thing, de markt aanvoelen, mogelijkheden zien in nieuwe technologieën … en ga zo maar verder. Deze self made men zijn de absolute fundamenten waarop het bedrijf nu groeit. En een grote inspiratie voor iedereen die mee aan boord stapt!

We staan absoluut open voor enthousiastelingen die samen met ons willen mee- en doorgroeien. De visie ligt klaar, de weg ernaartoe ook!

​Naar de vacatures​

How we roll

Wat kun je van ons verwachten?

How you fit

Waar wij belang aan hechten.


Ben je iemand die oprecht geïnteresseerd is in wat we doen? Misschien heb je zelfs al – desnoods op jezelf – enige kennis over ons vakgebied vergaard? Dan heb je bij ons al een grote streep voor. Onze ideale medewerker heeft poten aan zijn of haar lijf en is iemand die er gewoon voor gaat. Ben je leergierig en neem je nieuwe kennis echt in je op, dan is the sky the limit! Een goede blok zelfvertrouwen gemixt met old school betrouwbaarheid, daar maak je ons echt extatisch mee.

Let's make it fit

Overtuigd dat we op interesses en mentaliteit matchen?


Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Maar laat je zeker niet ontmoedigen. Er zijn verschillende manieren om de zaken te bekijken, dus we zijn zeer flexibel en staan zeker open om samen met jou te verkennen waar jouw talenten het best tot zijn recht zouden kunnen komen. Ben jij er dus van overtuigd dat we je nodig hebben? Stuur ons een mailtje waarin je jezelf kort voorstelt (met of zonder cv) en aangeeft wat je interesseert. And we’ll take it from there.

Check us out!

Zo kun je er ook een gezicht op plakken.

Frederic en Gianni hebben we al eerder voorgesteld. Ons team breidde zich twee jaar geleden, met Samuel als helpdeskmedewerker, verder uit. Met het oog op de toekomstplannen en verdere groei kwam Eveline er enkele maanden geleden ook bij. Daarnaast werken we uiteraard vaak samen met een team van toptechniekers om uitgebreide installaties snel te kunnen opleveren.

Frederic, Founder | Sales & IT

Frederic is een wervelwind. Met ongekende energie staat hij steeds voor iedereen klaar. De passie voor zijn zaak en vakgebied is oprecht. Hij is de eerste om actie te ondernemen en trekt het team mee in zijn enthousiasme. Aan de andere kant is hij zeer toegankelijk en down-to-earth. Zeg het gewoon maar, is zijn motto.  


Eveline, General Manager

Snel grip krijgen op de essentie en daarnaar handelen, dat karakteriseert Eveline. Met al wat ervaring en veelzijdige interesse in verschillende domeinen vormt zij een betrouwbare basis. Het team stimuleren, motiveren en zachtjes richting geven komt er, als oudere zus van Frederic als vanzelf bij. 

Gianni, ICT Specialist

Gianni kun je werkelijk alles vragen. Zijn kennis over onze systemen is ongeëvenaard. Maar denk vooral niet dat het daar stopt. Heb je eender welke vraag, dan weet Gianni wellicht het antwoord. Nog ergens iets in elkaar steken of maken, daar draait hij zijn hand niet voor om. Het hart op de tong én op de juiste plaats.

Arne, ICT Engineer

Met Arne hebben we er een echte klepper bij! Hij leeft op wanneer hij op verplaatsing volledige installaties tot in het puntje mag uit- en afwerken. Een droom om mee te werken en over de vloer te krijgen ... Het is een plezier om van zijn dagelijks enthousiasme en oprechte interesse & leergierigheid in ons werkveld en de sector getuige te mogen zijn.

Laten we samen projecten verwezenlijken.